Er is een tijd van komen en van gaan ...

Lieve mensen,

Na meer dan 11 jaar hebben Tom en ik beslist om vanaf heden alle activiteiten van de massagepraktijk stop te zetten. Onnodig te zeggen dat we hier niet over één nacht ijs zijn gegaan om deze beslissing te nemen.

We hebben veel mensen mogen ontvangen en hen ontspanning, complete rust in het hoofd en lichaam mogen bieden. We hebben enorm veel positieve feedback mogen ontvangen. Dit waren onze arbeidsvitamientjes en dat gaf ons vleugels. Dat was ook onze missie: jullie even uit de dagelijkse beslommeringen wegtrekken zodat jullie met de nodige rust in het lichaam en hoofd terug naar het dagelijkse leven konden.

Ondertussen zijn we wat ouder geworden en krijgt Sandrine zelf fysieke klachten. De klachten waarvoor jullie bij ons komen ... Masseren is niet meer langer haalbaar voor Sandrine. We hebben steeds aan onze klanten meegegeven dat ze goed voor zichzelf moesten zorgen, dus onder het motto “practice what you preach” hebben we beslist om voortaan goed voor onszelf te zorgen en ons lichaam de nodige rust te geven. Beiden hebben we ons beroep: Tom is full-time praktijklector in Howest in de opleiding MCT. Hij inspireert zijn studenten met zijn jarenlange IT-kennis. Sandrine is freelancer bij voornamelijk advocatenkantoren.

Jullie kunnen altijd terecht bij onze collega-masseurs. We gaan daar zelf ook gretig gebruik van maken.

Veel liefs,
Tom en Sandrine