MASSAGES

Wij zorgen gedurende één uur dat je je zorgen van de voorbije dag even vergeet. We laten je volledig tot rust komen door het verzorgen van een artisanale ontspannende massage van het volledige lichaam.

Tijdens een korte babbel vooraf willen we van jou weten wat je verwacht en wat niet, waar wil je graag de nadruk bij de massage, wat wordt niet gemasseerd.

Massage met etherische olie

Een volledige lichaamsmassage
duurt ongeveer 60 minuten.

boek nu

japanse gezichtsmassage

Japanse gezichtsmassage

Een uitgebreide rug-, schouder-, nek- en hoofdmassage
d
uurt ongeveer 60 minuten.

boek nu

fibromyssage

Duomassage

Een duomassage duurt ongeveer 60 minuten.
Jullie worden simultaan gemasseerd.

boek nu

Olie

Fibromyssage

Een aangepaste massage voor mensen met fibromyalgie
duurt ongeveer 30 tot 45 minuten.

boek nu

SHIATSU

Shiatsu is Japans voor verbindende ‘duimdruk’. In een shiatsubehandeling probeer ik het zelfhelend vermogen opgang te krijgen in jouw lichaam. Baransu staat voor evenwicht, balans in het Japans. “Balance is key” is mijn motto.

Shiatsupraktijk 'Baransu'

‘Shiatsu’ is een massagevorm uit Japan, letterlijk vertaald ‘vingerdruk’ en komt voort uit een lange traditie van de Oosterse Natuurlijke Geneeswijzen. Deze drukpuntmassage werkt in op de stroom van de meridianen of energiebanen in het lichaam, stimuleert de zelfhelende kracht van het lichaam en helpt om terug gezond te worden en te blijven.

Shiatsu is een complementaire behandelingsmethode met een holistische visie, en zodoende gericht op het helen van het geheel. Klachten of problemen worden benaderd vanuit een totaalbeeld van de mens zowel op fysiek, mentaal/emotioneel en spiritueel niveau.