Over ons

Geniet van de rust

Kwaliteit is belangrijker dan kwantiteit

Tom en mezelf zijn beiden grote levensgenieters: een lekker etentje, een goed glaasje wijn, een leuke wandeling, een reisje en een bezoek aan de wellness. Carpe diem is één van onze motto’s.

We leveren geen bandwerk en nemen voldoende tijd voor onze klanten met een gezellige babbel en een luisterend oor. Masseren is voor ons pure ontspanning. Zo kan jij ten volle genieten van onze rust.

We heten jullie van harte welkom voor een “Tom” en/of “Sandrine” ervaring.

Met ontspannende groeten, Sandrine & Tom.

In mijn jeugdjaren wou ik reeds schoonheidsspecialiste worden en doorheen de jaren heb ik steeds een grote passie voor het ganse wellnessgebeuren gehad (skincare, cosmetica, massages). In 2010 heb ik mijn eerste cursus ‘Beroepsbekwaamheid masseur’ gevolgd. De passie voor het masseren en de heilzame werking ervan heb ik overgebracht op mijn levenspartner Tom, die één van mijn trouwe oefenpersonen was. Tom was ook helemaal onder de indruk van de effecten van een goede massage. Zo is de bal aan het rollen gegaan en is Tom ook gestart met dezelfde basiscursus. Daarna zijn we ons blijven bijscholen in diverse massages en technieken. Tom heeft gekozen voor de 3-jarige opleiding als shiatsu practitioner. Tom is opgeleid door Dominique Respens, de oprichtster van de Shiatsu Academie, Marke. Tom is ondertussen erkend door de Belgische Shiatsu Federatie. Tom gaat meer therapeutisch te werk gaan tijdens deze sessies. Sedert januari 2020 oefen ik het in hoofdberoep uit en Tom doet het verder in bijberoep. Sandrine.

Waarom masseren wij?

We houden ervan om klanten een deugddoende massage te geven zodat ze even weg kunnen uit de dagelijkse beslommeringen, de geest tot rust kan komen en ze minder in het hoofd zitten en meer contact met hun eigen lichaam hebben. We streven naar een betere balans tussen lichaam en geest zodat de cliënt zich ook beter in zijn/haar vel voelt.