Logo Santo
Logo Santo

Natural basic

Voor de normale tot droge huid
gezichtsmassage

Gelaatsverzorging door  Sandrine

  • Welkomstmassage
  • Reinigen
  • Tonic
  • Scrub peeling
  • 10 à 15 min massage
  • Collageen masker op gelaat en ondertussen korte handmassage
  • Anti age serum of calming serum
  • Dagcrème aangepast aan het huidtype

Kostprijs

60 euro

Duur

+/- 1u

Producten Enfleur Pure & Natural

‘Mijn huid verdraagt niks meer. Ik kan geen goede huidverzorging meer vinden…?’

Waarom Enfleur Pure & Natural?

Net zoals bij onze massageoliën, kies ik resoluut voor kwaliteitsvolle, natuurlijke producten die niet getest worden op dieren. Veel cosmetica bevatten nog steeds synthetische ingrediënten die de huid ziek kunnen maken. De natuur heeft heel wat interessante stoffen die onze huid uitstekend verzorgen en gezond houden

Kwaliteit voorop  

Enfleur producten zijn gemaakt op basis van bijzondere plantaardige oliën (bijv. teunisbloemolie, jojobaolie, macadamia olie) en extracten (bijv. vlierbesextract, dunaliella extract, beta-glucaan, fucoidan, zoethoutwortelextract). Er is voldoende wetenschappelijk bewijs dat deze actieve stoffen de huidconditie helpen verbeteren. De grondstoffen zijn uit plantenmateriaal geëxtraheerd, gezuiverd en geconcentreerd tot krachtige actieve stoffen die doen wat ze beloven

Enfleur Pure & Natural

Enfleur Pure & Natural is ontstaan vanuit deze verzuchting en biedt een gamma zachte, doeltreffende en veilige cosmetica. Het doel is de gezondheid van de huid verbeteren en in stand houden.   Onze huid maakt voortdurend antioxidanten aan die de huidbarrière gezond houden. Door teveel zon of door toxische omgevingsfactoren, kan onze huidbarrière geschaad worden. Krachtige plantaardige antioxidanten zorgen ervoor dat de huid beter gewapend is tegen schade en minder snel veroudert.  

Artisanaal  

Marleen Maras, oprichtster en ontwikkelaar van het Enfleur gamma, heeft een master in biotechnologie en heeft heel wat ervaring in toxicologisch onderzoek. Ze ontwikkelt alle Enfleur producten op kleinschalige basis in haar eigen lab volgens wetenschappelijke inzichten en methodes en worden getest door een safety assessment bureau in Nederland.

Voor wie?

Mensen die op zoek zijn naar natuurlijke, duurzame producten met een unieke samenstelling als alternatief voor traditionele cosmetica. De producten zijn geschikt voor de normale, gecombineerde, vette, droge, zeer droge, rijpere en gevoelige, reactieve huiden.

Alle gelaatsverzorgingen

Natural calm

Voor de gevoelige reactieve huiden, zwangere vrouwen
Duurt ongeveer 1u15min.

Natural detox

Om de huid te boosten.
Duurt ongeveer 1u30.

Natural anti age

Voor de rijpere huiden
Duurt ongeveer 1u30min.

Natural pure

Voor de gecombineerde tot vette huid
Duurt ongeveer 1u15min.

Natural basic

Voor de normale tot droge huid
Duurt ongeveer 1u.