Fibromyssage
Heerlijk ontspannen

Fibromyssage

Wij starten altijd met een intake gesprek. Hierna zullen we jou ‘plaatselijk behandelen’ én/of masseren. Hierbij gaan we samen met jou op zoek naar waar je pijn vandaan komt en/of zich situeert, en tegelijk zoeken we samen naar je pijngrens.

Deze massage is afgestemd op de “tender points” of de gevoelige plaatsen op je lichaam, in combinatie met de besproken klachten die jij ervaart. In de Fibromyssage zitten ook behandelingen vervat van uit de TCM (Traditional Chinese Medicine).

Fibromyssage heeft 3 hoofddoelen :

  • Fibromyssage voor een goede nachtrust
  • Fibromyssage tegen pijn
  • Fibromyssage tegen hoofdpijn

Welk van deze doelen wordt aangepakt, wordt tijdens een eerste consult besproken. Meestal zal het, het doel zijn waar je het meeste last van hebt. Gedurende de behandeling kan het plan uiteraard bijgesteld worden. De frequentie van de massage zal verschillen per persoon. Een fibromyssage kan héél intensief zijn, en kan erg gevoelig zijn, vandaar dat de behandeling langzaam wordt opgebouwd en maximaal 45 minuten duurt.

Tot nu toe waarderen een aantal fibromyalgie-patiënten onze massage. Naast het genieten, ervaren ze ook de weldoende verlichting van pijn.

Kostprijs

€50